14 Kasım 2010

Süper Bir Animasyon

Animasyon filmlerine oldum olası bayılıyorum, nerdeyse hepsini izledim diyebilirim. Arada tabii kötüleride çıkıyor ama şimdi bu bloga konu olan filmimiz en güzellerinden biri. Filmdeki kahramanımızın adı Bolt. Bir köpişş ve biricik sahibesi ve  filmdeki rol arkadaşı Penny'le başından geçen bir dizi atraksiyonlu hikaye.
Hazır bayramda gelmişken, evde sinema keyfi yapmak isteyen köpek severlere  şiddetle tavsiye edilir...
Sevmeyenlerde izleyebilir belki azcık ucundan bi şeyler kaparlar sevgiye dair (:
Film 2008 yapımı. Yani yeni sayılmaz... Ama yeni olmasada izlenilesi bir hikaye....
Son derece eğlenceli bir film...
İzleyin diyorum sadece ısrarlaa (:

Neyse bu arada bu sabah Fenerbahçede yürüyüş yaptık.
Parkta yeni anne olmuş  jack russell cinsi bir tosun gördük. Onlarda yürüyüş yapıyorlardı sahibiyle. Bizim Roxyinin yanına geldiler. Bizde oynasınlar biraz diye bizimkinin kayışını çözünce olanlar oldu. Roxy onların peşinden oyun oynamak için koşunca jack russellımız Roxyi hizaya soktu hemen. Önce bizim yanımıza doğru koştu, roxyide peşinde tabii .Sonra bi hırladı bizimkine. Meğer 'orda dur gelme bizim peşimizden' diyormuş kerata...Böylelikle bu sabahki ilk dersini almış oldu bizim tin tin Ayşemiz (:
 Güzel güneşli bir pazar... Bugünki rotamızda İstanbul var.. Aylardır ilk defa bir pazar günü Roxy yanımızda olmadan geçireceğiz. Bakalım geldiğimizde evde nasıl bir manzarayla karşılacağız...
Herkese iyi pazarlar,...


Etiketler

bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...